Translate my blog! Translate my blog! Translate my blog! Translate my blog! Translate my blog!
hit counter html code
Antall besøkende

torsdag 14. januar 2010

Veskeprosjekt

Jeg har blitt introdusert til en veske laget av blokker som sys sammen. Vi var fire som bega oss ut på denne lille utfordringen. Vi hadde ikke sett bilde av veska før vi begynte, men stolte fullt og helt på vår "mester" som skulle hjelpe oss videre. Første lekse ble å sy 8 blokker, der 2 og 2 skulle sys sammen med en firkant til bunn. På toppen skulle det sys en trekant som vil komme øverst på veska.

Fire slike skulle så syes sammen til en veske.. Ingen av oss klarte å se for oss hvordan vesken kom til å se ut. Men vi ble forsikret om at den kom til å bli veldig fin..


Jeg har quiltet på maskinen rundt bladene, og det er jo ingen sak når man har så mange fine sømmer å velge mellom (og når man etter hvert lærer seg å bruke maskinen ordentlig..)
Etter en god del instruksjon og hjelp ble det jammen noe ut av dette da:Den er jo ikke riktig ferdig ennå. Det må en fin kant øverst på den, og så må det jo være noe å bære den med.. Inni har jeg laget et fôr med samme brunrosa stoff som på utsiden, og jeg har laget en lomme med glidelås. Jeg har også funnet ut at veska må ha glidelås på toppen, ellers er det fare for at innholdet kommer på avveie..


Nå venter jeg på nærmere instruksjon fra min læremester, før jeg begir meg ut på siste finishen av veska.


Fin blir den!


2 kommentarer:

  1. Nydelig fargekombinasjon i veska di med gammelrosa og burgundrød. Gleder meg til å se det endelige resultatet!

    SvarSlett
  2. Herlige farger og spennende prosjekt! Gleder meg til å se resultatet! Har en liten award liggende til deg på bloggen min :-)

    SvarSlett