Translate my blog! Translate my blog! Translate my blog! Translate my blog! Translate my blog!
hit counter html code
Antall besøkende



søndag 27. desember 2009

Pelle politibil

I dag har hele familien vært på kino, og da ble det "Pelle Politibil går i vannet". For oss som har tilknytning til Bodø, ble det også en morsom film for de voksne! En godt laget animasjonsfilm!



Anbefaler denne filmen for de med små barn, og ikke minst for de som er tilhengere av Bodø...


lørdag 26. desember 2009

Nye stoffer!

Nye stoffer er kommet i hus! Jeg er superfornøyd med de stoffene jeg bestilte fra Shabby Fabrics:)
Det begynner å bli en god samling med ulike stoffer, og jeg er mest glad i lyse, romantiske stoffer. Men etterhvert ser jeg også at jeg må anskaffe flere basisfarger. 







Det klør i fingrene, og jeg gleder meg til å ta fatt på flere syprosjekter.. Har noe som må gjøres ferdig før jeg begynner på nye prosjekter....


torsdag 24. desember 2009

GOD JUL

Så var julaften kommet, og julefreden legger seg over oss!
Etter en travel og til tider stressende adventstid er endelig julen her! Det ble en lang natt på oss voksne i dette huset for å få alt på plass... De to små var helt overlykkelige over at nissen hadde vært her og fylt strømpene:)
Juletreet ble som i fjor hentet ned fra loftet og pyntet av ungene med stjerner i øynene. Noe av pynten måtte så flyttes oppover etterpå, men til slutt ble det et veldig fint juletre!
For de av oss som ikke kan ha ekte juletre, så må jeg si at jeg faktisk er blitt glad i det fine treet vårt - og gleder meg til å få opp det samme treet fra år til år! Det er blitt en ny tradisjon i julens mange faste tradisjoner.
I dag skal vi ha en koselig julelunsj med storesøster og hennes familie! Deretter er det kalkun på menyen for første gang på julaften og vi gleder oss til en rolig kveld hjemme :)
Jeg ønsker alle en riktig fin julefeiring!


tirsdag 22. desember 2009

Ny versjon av bloggsiden :-)

Da har jeg fått hjelp av min kjære til å utbedre min bloggside... Jeg er fornøyd selv nå :)

Dagene frem mot jul går veldig fort nå, men det er jo så mange prosjekter jeg har lyst til å holde på med.. Baking, sying og skrapping av julekort går om hverandre nå...
(Skulle lagt ut noen bilder her av kortene, men glemte å ta bilder før konvoluttene var limt igjen)..
Nå må siste tiden før julen brukes til å ordne i huset, slik at vi kan komme i den deilige julestemningen vi alle gleder oss til :)


søndag 20. desember 2009

Endelig i gang!

Nå er jeg så igang med min egen blogg. Jeg er spent og gleder meg til å dele det som skjer i min verden :)
Min verden er i grunn et veldig fint sted! Jeg er gift med en flott mann og vi har to nydelige og skjønne barn. Vi bor i vårt lille hus, og synes vi har verdens beste familie! Mye av tiden går til å følge med på barnas liv og røre, men det er likevel viktig å holde på egne interesser og hobbyer.
I mange år har interessen for oppussing og interiør vært til stede, og nå er jeg også blitt hekta på bruk av symaskinen. Lappeteknikk og quiliting er kjempemorsomt! I juleforberedelsene gløder også skrappedillaen, så det er høy aktivitet rundt bordet!
Gleder meg til å dele dette med dere!